Navigation


Upcoming courses:

  • Aarhus, Denmark, March 5 - 9, 2012
  • New York City, USA, March 26 - 30, 2012
Read more on our website

About me

Brian Holmgård Kristensen

Hi, I'm Brian. I'm a Danish guy primarily working with ASP.NET e-commerce solutions using Microsoft Commerce Server.

I'm co-founder and core-member of Aarhus .NET Usergroup (ANUG), which is a offline community for .NET developers in Denmark.

You can visit my View Brian Holmgård Kristensen's profile on LinkedIn or follow me on Twitter @brianh_dk. Also please feel free to contact me via e-mail Send me an e-mail.

Categories

On this page

Nu som deltager i dansk udvikler konkurrence

Archive

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

RSS 2.0

Send mail to the author(s) E-mail

Total Posts: 36
This Year: 0
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 10

Sign In

Follow me on Twitter @brianh_dk
 Monday, 22 September 2008

(In English: I've signed up for a contest on a Danish community site for developers, where you have to learn about a new technology and write blogposts about your experience with that. One of the requirements for this contest is that all written material have to be in Danish. Sorry.)

Jeg har været medlem på det danske udviklersite ActiveDeveloper.dk siden det dengang hed Active Server Pages og hvor det var Dennis Knappe som stod i spidsen for sitet. Jeg benytter mig stadig af ActiveDeveloper.dk, dog sjældent til at stille spørgsmål, og desværre sjældent til at besvare på andres spørgsmål. Til gengæld fungerer sitet for mig som en indgangsportal til flere af de danske bloggere som jeg jævnligt følger med i, samt til at opfange de events mv. som der arrangeres fra tid til anden, herunder Geek-Dinners. ActiveDeveloper.dk bliver i dag styret af en gut som jeg ved flere lejligheder har haft chancen for at møde, nemlig Jesper Blad Jensen aka Deldy.

Konkurrencen i korte træk...

Jesper har sammen med Daniel Mellgaard Frost fra Microsoft sat en konkurrence sammen, hvor det gælder om at sætte sig ind i en ny selvvalgt teknologi inden for en given tidshorisont. Alt i mens skal man blogge om sine daglige oplevelser med denne nye teknologi, og i slutperioden af konkurrencen skal man skrive en artikel hvor man sammenfatter hele oplevelsen. Ham/hende som har leveret det bedste arbejde kan vælge mellem en række præmier udlovet af Microsoft.

Kort om mig

Mit navn er Brian Holmgård Kristensen. Jeg blev uddannet datamatiker fra Skive i 2005, og har siden bl.a. arbejdet som ERP-udvikler (Microsoft Dynamics AX) hos en virksomhed i Viborg. Siden maj 2007 har jeg dog arbejdet som .NET udvikler i en virksomhed der hedder Vertica, der ligger inde midt i Århus. Jeg har beskæftiget mig med udvikling i en del år efterhånden, med fokus på web-udvikling. Jeg er medstifter af Århus .NET UserGroup (www.anug.dk), hvor jeg stadig er en aktiv del af kernegruppen, og har også haft æren af at lave en både en præsentation om ASP.NET samt en workshop. Hvis du vil vide lidt mere om hvem jeg er, kan du læse min introduktions-post jeg skrev sidste år da jeg oprettede bloggen, eller besøge min LinkedIn-profil - og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig direkte.

Hvad deltager jeg med

Jeg vil gerne i gang med at arbejde med Umbraco. I første omgang bliver det at forstå hele pakken der følger med Umbraco, det være sig installation, konfiguration, maskineriet, plug-ins osv. Det næste for mig vil være hvordan jeg bygger ovenpå Umbraco løsningen – og med at bygge ovenpå mener jeg at anvende de teknologier og værktøjer som jeg normalt sidder med i min arbejdsdag; unit-testing, Inversion of Control, MVP, etc.. – f.eks. sådan at jeg kan integrere mine eCommerce løsninger med Umbraco (med anvendelse af f.eks. Microsoft Commerce Server nedenunder).

Hvorfor jeg deltager...

... fordi jeg synes det er et brand-godt initiativ som jeg gerne vil støtte op omkring, og fordi jeg rigtig gerne vil lære at anvende Umbraco som CMS, da det er et produkt vi overvejer at bruge professionelt på min arbejdsplads, samt i mit fritidsfirma www.yourhost.dk.

Dette er blot min lille introduktionspost til konkurrencen - løbende vil der selvfølgelig komme mange flere post, as we go by.

Posted on Monday, 22 September 2008 14:23:10 (Romance Standard Time, UTC+01:00)
# | Comments [0]