Navigation


Upcoming courses:

  • Aarhus, Denmark, March 5 - 9, 2012
  • New York City, USA, March 26 - 30, 2012
Read more on our website

About me

Brian Holmgård Kristensen

Hi, I'm Brian. I'm a Danish guy primarily working with ASP.NET e-commerce solutions using Microsoft Commerce Server.

I'm co-founder and core-member of Aarhus .NET Usergroup (ANUG), which is a offline community for .NET developers in Denmark.

You can visit my View Brian Holmgård Kristensen's profile on LinkedIn or follow me on Twitter @brianh_dk. Also please feel free to contact me via e-mail Send me an e-mail.

Categories

On this page

En aften i F#-tegnet

Archive

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

RSS 2.0

Send mail to the author(s) E-mail

Total Posts: 36
This Year: 0
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 10

Sign In

Follow me on Twitter @brianh_dk
 Wednesday, 24 September 2008

I aften var det sidste onsdag i måneden, ergo afholdte vi vores faste månedlige møde i Århus .NET UserGroup (ANUG). Denne gang havde vi inviteret Christian Holm Nielsen til at udgøre den som hovedtaler. Der var lagt på bordet til en gang snak om F#. Et .NET baseret sprog som har været under udvikling i Microsoft Research afdeling, og som nu er udkommet i en CTP-release, og som bl.a. har lagt grund for nogle af de sprog features som vi har fået i C# 3.0 (herunder type inference, og flere eksempler fra denne blog-post om "The Roots of C# 3.0: F# and C-Omega").

Christian gennemgik en langt række eksempler på sprog-features i F#, herunder tupler, sequences, smileys (intern joke), immutable types o.m.a.

Det var super flot at Christian sammen med sin kollega var interesseret i at køre hele vejen fra Odense for at give en præsentation i vores brugergruppe her i Århus. Thumbs up for præsentationen. Klaus Hebsgaard var endda så heldig at vinde en F#-bog for at have stillet aftenens spørgsmål omkring type inference.

Dvs. dagen er 100 % gået med arbejde, og direkte til Usergrup, så jeg har desværre ikke fået arbejdet videre med mit Umbraco-projekt. To be continued...

Posted on Wednesday, 24 September 2008 20:08:25 (Romance Standard Time, UTC+01:00)
# | Comments [0]