Navigation


Upcoming courses:

  • Aarhus, Denmark, March 5 - 9, 2012
  • New York City, USA, March 26 - 30, 2012
Read more on our website

About me

Brian Holmgård Kristensen

Hi, I'm Brian. I'm a Danish guy primarily working with ASP.NET e-commerce solutions using Microsoft Commerce Server.

I'm co-founder and core-member of Aarhus .NET Usergroup (ANUG), which is a offline community for .NET developers in Denmark.

You can visit my View Brian Holmgård Kristensen's profile on LinkedIn or follow me on Twitter @brianh_dk. Also please feel free to contact me via e-mail Send me an e-mail.

Categories

On this page

Archive

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

RSS 2.0

Send mail to the author(s) E-mail

Total Posts: 36
This Year: 0
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 10

Sign In

Follow me on Twitter @brianh_dk
 Monday, 22 September 2008

Hos Vertica anvender vi SCRUM som procesmodel for vores softwareprojekter, så jeg tænkte det måske ville være et udmærket udgangspunkt for ligesom at få lidt struktur på mit lille projekt her. Jesper har allerede inddelt projektet i faser, så det vil jeg da drage lidt nytte af. Læringsfasen slutter den 12. oktober, så det giver lige præcis tre uger fra og med i dag. Jeg har oprettet et lille regneark inde i Google Docs som jeg vil bruge til at oprette og prioritere opgaver mv. Måske overkill, men det finder vi ud af...

Nå, vi er jo ikke kommet for at snakke, så nu er det på tide at komme igang med Umbraco, så ind på hjemmesiden med mig.... www.umbraco.org.

Ganske ganske kort om Umbraco

Umbraco er i dag et open source CMS (Content Management System). Umbraco blev stiftet af Niels Hartvig i år 2000, og siden da har det oplevet en voldsom vækst og popularitet. Du kan finde alt den information om Umbraco du kan drømme om direkte på Umbraco web-sitet www.umbraco.org, herunder pod- og screencasts.

Jeg har haft chancen for at møde Niels Hartvig personligt, da vi sidste år inviterede ham op til Vertica til en snak om Microsoft Commerce Server og Umbraco. Et rigtig spændende møde.

Valg af version

Da dette projekt ikke skal bruges til noget decideret kundeprojekt, men blot fungere som "Proof-Of-Concept on getting started with Umbraco", har jeg valgt at basere mig på den allernyeste version jeg kan fingrene i (Umbraco 4.0 Beta 1), og dermed ikke spekulere så meget over at denne specifikke version stadig er i beta.

Installation og konfiguration af Umbraco 4.0

Perfekt - Niels Hartvig har lavet en screencast omkring selve installationen af Umbraco 4.0. Så kan det ikke blive meget nemmere - det eneste problem er at jeg skal have stablet et virtuelt miljø på banen, så jeg kan teste og arbejde med Umbraco i et isoleret miljø. Det giver mig samtidig også chancen for at afprøve Windows Server 2008 og SQL Server 2008 - nu må vi se om det spiller godt sammen med Umbraco 4.0.

Posted on Monday, 22 September 2008 16:23:29 (Romance Standard Time, UTC+01:00)
# | Comments [0]
Comments are closed.