Navigation


Upcoming courses:

  • Aarhus, Denmark, March 5 - 9, 2012
  • New York City, USA, March 26 - 30, 2012
Read more on our website

About me

Brian Holmgård Kristensen

Hi, I'm Brian. I'm a Danish guy primarily working with ASP.NET e-commerce solutions using Microsoft Commerce Server.

I'm co-founder and core-member of Aarhus .NET Usergroup (ANUG), which is a offline community for .NET developers in Denmark.

You can visit my View Brian Holmgård Kristensen's profile on LinkedIn or follow me on Twitter @brianh_dk. Also please feel free to contact me via e-mail Send me an e-mail.

Categories

On this page

Archive

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

RSS 2.0

Send mail to the author(s) E-mail

Total Posts: 36
This Year: 0
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 10

Sign In

Follow me on Twitter @brianh_dk
 Wednesday, 24 September 2008

I aften var det sidste onsdag i måneden, ergo afholdte vi vores faste månedlige møde i Århus .NET UserGroup (ANUG). Denne gang havde vi inviteret Christian Holm Nielsen til at udgøre den som hovedtaler. Der var lagt på bordet til en gang snak om F#. Et .NET baseret sprog som har været under udvikling i Microsoft Research afdeling, og som nu er udkommet i en CTP-release, og som bl.a. har lagt grund for nogle af de sprog features som vi har fået i C# 3.0 (herunder type inference, og flere eksempler fra denne blog-post om "The Roots of C# 3.0: F# and C-Omega").

Christian gennemgik en langt række eksempler på sprog-features i F#, herunder tupler, sequences, smileys (intern joke), immutable types o.m.a.

Det var super flot at Christian sammen med sin kollega var interesseret i at køre hele vejen fra Odense for at give en præsentation i vores brugergruppe her i Århus. Thumbs up for præsentationen. Klaus Hebsgaard var endda så heldig at vinde en F#-bog for at have stillet aftenens spørgsmål omkring type inference.

Dvs. dagen er 100 % gået med arbejde, og direkte til Usergrup, så jeg har desværre ikke fået arbejdet videre med mit Umbraco-projekt. To be continued...

Posted on Wednesday, 24 September 2008 20:08:25 (Romance Standard Time, UTC+01:00)
# | Comments [0]
Comments are closed.